Wednesday, March 11, 2009

HERBA HPA

SENGGUGUTKeadaan haid yang tidak menentu serta terasa sakit sering dihidapi oleh para wanita. Herba Senggugut amat sesuai untuk wanita yang menghadapi masalah senggugut dan juga bagi wanita yang gagal untuk mengandung. Herba Senggugut dapat bertindak menyuburkan hormon astrogen yang diperlukan oleh para wanita. Produk ini boleh diamalkan oleh semua wanita yang sudah baligh.

Dos :
Amalkan 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam.
Ada 75 biji dalam 1 botol

Harga: RM20.00


MASALAH KEPUTIHAN

Keputihan atau Leukorhea adalah sejenis penyakit yang dihidapi pada faraj wanita. Ia berbentuk lendir berwarna putih yang berbau busuk dan akan mengakibatkan gatal. Wanita yang menghadapi masalah ini akan menunjukkan tanda-tanda pucat pada wajahnya dan sering mengalami keletihan. Emosi wanita tersebut akan mudah terganggu. Keputihan juga akan mengakibatkan rahim wanta tersebut menjadi kendur dan sekaligus menurunkan keinginan nafsu seks. Produk ini boleh diamalkan oleh semua wanita yang sudah baligh.

Dos :
Amalkan 2 kapsul pada malam dan 1 kapsul pada waktu pagi. Amat baik jika disinergikan dengan H.B atau Teh Herba.
Ada 75 biji dalam 1 botol

Harga: RM20.00


MALAC (HERBA BATU KARANG)Herba yang bersifat diuretik (memperbanyakkan air kencing) berfungsi sebagai anti hipertensi (turunkan tekanan darah) dan anti piretik (penurunan panas) amat baik untuk penjagaan ginjal, memecahkan batu karang, penyakit epilipsi (sawan), infeksi saluran kencing, demam campak, dan gout. Bagi penderita Batu Karang (Gallstone) disarankan untuk amalkan bersama Madu Asli bagi tujuan pemecahan batu. Mereka yang menderita kerosakan pada ginjal dicadangkan mengamalkan Malac bersama Herba rebusan Alac. Malac menggunakan herba utama lalang yang telah terbukti amat mujarab dan dicadangkan dijadikan amalan untuk mereka yang menghadapi masalah tersebut.

Dos :
Amalkan 2 kapsul pada pagi dan 2 kapsul pada tengahari dan 2 kapsul pada malam.
Ada 75 biji dalam satu botol

Harga: RM20.00


KAPSUL IMT - IMUNITI

-utk pertahann badan/antibodi-ada herba hempedu bumi dan herba deep cleansing
-Lancarkan peredaran darah, kurangkan berat badan, buang angin
-Lawas perbuangan air kecil, menambah tenaga
-Bantu perhadaman, Mengatasi masalah sembelit, Melawaskan perbuangan air besar
-Kurangkan masalah jerawat dan masalah penyakit kulit
-Melegakan batuk, deman dan selsema
-SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

Harga: RM22.00

No comments:

Post a Comment