Monday, October 25, 2010

Teruk Sangat Ke Statement Dynas Pasal BF?

Tak kira, aku nak tulis gak malam ni. Besok2 mesti tak sempat dah. Tadi sambil layan anak, aku sempat tengok Anugerah Filem secara langsung (betul ke anugerah ni tadi? sbb aku bukan tengok tapi lebih kepada mendengar dan jeling-jeling gitu). Masa Dynas dijemput sebagai salah seorang penyampai anugerah, Dynas sempat mengaku yang dia masih menyusukan anak dan itu salah satu pekerjaan dia sekarang.

Tetiba bila Erra dan Rosyam Nor punya turn jadi penyampai anugerah, Rosyam sempat menyindir Dynas dengan menyoal Erra samaada Erra pun kerja menyusukan anak ke? Erra jawab apa pun aku tak perasan tadi tapi lebih kepada acuh tak acuh soklan bodoh tu. Alahai Rosyam, orang lain dah rasa common sangat pasal BF ni tapi kau macam orang bodoh2 gitu.

Tapi aku tengok media cuba nak cover sikap bodoh Rosyam tadi dengan "kejar" Dynas kat belakang pentas. Dynas dengan senyuman lawanya bagitau fesyen yang dia pilih dan reka pun semuanya fesyen utk moms yang sedang BF anak. Aku salute lah orang macam Dynas. Walaupun macam diejek oleh orang lain pasal BF anak semasa ACARA SIARAN LANGSUNG SELURUH MALAYSIA, dia maintain jer (walaupun mayb bengang).

2 comments:

  1. iyakah??

    rosyam patut join SGM on bf...

    hahahahahaha...

    ReplyDelete