Friday, October 25, 2013

Kejar hadiah sebelum lebur

Semalam hari pulun untuk ambil hadiah. Ada gak yang aku mintak pos (yang free postage la)

 Ni hadiah dari majalah EH! tajaan Kao Asience. Produk rambut bernilai RM200. Aku rasa dah boleh buat salun sendiri kat rumah. Sangat puas hati dapat hadiah ni
 Ini contest Varnish. Just dapat conso je. Jadilah pulang modal
Ini hadiah dari majalah Eh! jugak. Bernilai RM250. Tapi comel2 je botolnya.

Hadiah dari Jacobs pun dah dapat 3 hari lepas iaitu set La Gourmat (untuk bawa bekal tu) bernilai RM130 rasanya. Sekarang aku tengah tunggu hadiah tajaan Adabi sempena contest Adabi Spice Routes 6, rancangan yang tengah hangat kat TV tu. Tak sangka lekat plak nama aku. Syukur sebab cek Redbull dalam proses mencari tuan-tuannya :)....

14 comments:

  1. saya suka sgt dgn shampoo Asience tu..wangi dah tu lembut je tambah2 kalo guna conditioner dia...mmg best bau dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon baru 1st time try. mmg best. puas hati :)

      Delete
  2. wah banyak nye...rajin join contest ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecil-kecilan je mama darwish. joint ikut dan :)

      Delete
  3. alhamdulillah rezeki, tuah orang rajin

    ReplyDelete
  4. Salam.. sempat singgah sini.. bestnya, lama dah x join contest majalah ni.. dulu rajin gak join.. apapun tahniah.. and tahnsk sebab sudi singgah.. :)

    ReplyDelete
  5. Waahhh..banyaknye hadiah.. suke join contest ye? same la, tp sy slalu kurg bernasib baik, jrg2 je menang. Huhu.. Ape tips nak menang nie? Hehe

    p/s: singgah dan follow...

    ReplyDelete
  6. Best nyer..rajin join contest..lucky lak tu..syukur2

    ReplyDelete