Thursday, September 22, 2016

Contest Cuckoo Cash Hunt RM300 Untuk 100 Pemenang Seminggu (13 Minggu)

Biasa kalau menang produk, aku dah makin jarang nak update. Lagi-lagi produk kecantikkan, lagilah kurang menyengat sebab banyak sangat dah menang. Hahahhh... Tapi kali ni aku nak share sebab menang bentuk cash. Tak perlu modal sesen pun.

Jom aku nak share contest yang tengah hangat sekarang sebab ramai sangat pemenang dia setiap minggu. Contest ni start dari 5 September hingga 4 Disember 2016. Setiap minggu pemenang akan terima RM300 (untuk 100 pemenang). Gila aku tak joint? Tu belum lagi hadiah Grand Prize untuk 20 pemenang yang memang best lah. Kat bawah ni ada cara untuk sertai. Sekarang ni dah masuk minggu ke-3. Kawan-kawan aku yang menang pun sikit je point badges dia dapat. Sekitar belas-belas point je pun dah dapat RM300. Ikut je arahan dia selepas install contest kat bawah ni. Tapi kena guna HP, bukan PC ye.

I'd like to invite you to install Cuckoo+ app (Apple http://goo.gl/dJ0lX9 ; Android http://goo.gl/SDi90c ) to stand a chance to win cash prizes from Cuckoo. Please enter my referral code 0162772441 during registration.

Sebagai pemenang minggu pertama sekitar Bangsar, ada beberapa orang dipanggil untuk ambil cash terus. Aku antara insan bertuah tu. Kononnya. Hahahh...

Ini result minggu ke-2. Nama aku dan encik asben sangkut. Total dapatlah RM600 minggu ni. Kiranya dah RM900 menang. Alhamdulillah. Cash pulak akan di bank in dalam tempuh 2 minggu. Cepat!Target aku untuk minggu-minggu seterusnya. Sape nak bagikan RM300 seminggu. So, korang joint lah. Lebih-lebih lagi baru masuk minggu ke-3 ni. Jangan buang masa lagi. Sayang sebab peluang bukan selalu. Good luck semua!

Ini dia maklumat contest CUCKOO CASH HUNT (tekan, jangan tak tekan)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete